top of page
xenia italy3443.jpg

Ontdek dé cosmeceuticallijn die gewoon werkt!

Christina Cosmeceuticals biedt de mogelijkheid om zelfs de meest uitdagende huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren.

De producten van Christina zijn uitvoerig getest en bewijzen keer op keer hun kracht met zichtbare en meetbare resultaten.

Zowel de thuisverzorgingen als professionele behandelingen zijn uitermate op elkaar afgestemd om zo mooi mogelijke resultaten te kunnen opbouwen. Christina neemt huidverzorging tot een hoger niveau en doet dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier.

Elke Christina-lijn is afzonderlijk te gebruiken en kan misschien nét die noden aanvullen in uw instituut, waarbij u op dit moment niet voldoende resultaten behaalt.

CHRISTINA COSMECEUTICALS

DOWNLOAD DE
PROFESSIONELE BROCHURE

DE BEHANDELINGEN

Elk van deze productlijnen is ontwikkeld en vervaardigd door het Christina team van schoonheidsspecialisten en wetenschappers van wereldklasse. Elke productlijn behandelt een specifieke huidaandoening door de biologische en milieugerelateerde oorzaken en symptomen zowel intern als extern aan te pakken.

RDM_peeling3.png
rdmtreat02_big.jpg

ROSE DE MER 
De sterkste natuurlijke peeling

Rose de Mer is een 100% natuurlijke professionele peeling die bijzonder uniek is in zijn soort. Met een combinatie van specifiek geselecteerde marineplanten, mineralen en zouten, peelt de Rose de Mer de huid zeer actief en minimaal invasief. De Rose de Mer peeling voorziet in ongelooflijk vooruitstrevende verbetering van de huidtextuur en tonus voor een variëteit aan huidproblemen en is daarom geschikt voor een brede waaier van huidtypes en leeftijden. 

LINE REPAIR
Dé oplossing voor iedere huiduitdaging

Iedere huid is anders en vormt specifieke noden tijdens het huidverouderingsproces. LINE REPAIR speelt hier perfect op in door u te laten kiezen uit 5 gespecialiseerde thuisbehandelingen. 

Zo zorgt: 
- FIX voor celvernieuwing;
- GLOW voor een gezonde, stralende huid;
- NUTRIENT voor het diepgaand voeden van de huid met superfoods
- HYDRA voor het plumpen en opvullen van de rimpels;
- FIRM voor het extra verstevigen en liften van de huid.


Elk van deze lijnen werkt in perfecte synergie met de professionele LINE REPAIR behandeling zodat u het snelst zichtbare resultaten kunt behalen.

20221055-lp-all-masks.jpg
fy_moisture fusion cream.jpg

FOREVER YOUNG
Actieve Anti-Aging

FOREVER YOUNG is een gespecialiseerde productlijn die rimpels vermindert en tekenen van veroudering voorkomt door natuurlijke mechanismen van een jonge huid na te boosten. 

Dankzij wetenschappelijk geavanceerde bio-peptides, phytosterolen en bijzondere plantencomplexen, pakken deze krachtige producten de oorzaak van huidveroudering aan tot in de kern.

De moleculen van FOREVER YOUNG ingrediënten kunnen dankzij innovatieve formules diep in de huid dringen. Ze vertragen en keren schade om die veroorzaakt werd door omgevingsfactoren, hormonale disbalans, biologische veroudering en/of stress.

De huid gaat er duidelijk gezonder, frisser en voller uitzien. De gelaatscontouren worden beter afgelijnd en verdere huidveroudering wordt aanzienlijk afgeremd!

ILLUSTRIOUS
Voor hyperpigmentatie en een vlekkerig huidbeeld

Illustrious behandelt hyperpigmentatie in al haar vormen, veroorzaakt door hormonale veranderingen, blootstelling aan UV-stralen, beschadigingen door acné of door het natuurlijke proces van veroudering. Illustrious leidt tot een zichtbaar egalere teint vanaf de eerste toepassing, waardoor een verlichte, stevigere en gladde huid wordt behouden. Bovendien is deze lijn geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en werken de producten tegelijkertijd als een krachtige anti-aging behandeling! 

Home_mask_cream hand.jpg
img_0571.jpg

BioPhyto
Regeneratie voor de huid

BioPhyto is het ontmoetingspunt tussen wetenschap en de natuur.

Biophyto maximaliseert de eigenschappen van natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke ontwikkelde formules om zo tot baanbrekende producten te komen. De producten balanceren en regenereren de cellulaire activiteit, herladen de energie, ontgiften, herstellen en revitaliseren de huid. De natuurlijke afweersystemen van de huid worden opgebouwd, versterkt en beschermd tegen verdere schade. De huid ziet er stralend, levendig en jonger uit. 

Unstress
Herstelt de huid tot in haar DNA

Unstress is een unieke lijn die huidschade (irritaties, jeuk, ontstekingen, ...) herstelt en tegelijk ook op anti-aging focust. Unstress gebruikt klinisch bewezen bioactieve bestanddelen en probiotica (lactobacillii) om het DNA en de celmembranen te beschermen. Het huideigen immuunsysteem krijgt een boost en versterkt de celmechanismen. Zo wordt de huid weer gezond en minder kwetsbaar voor verdere irritaties en ontstekingen, terwijl ze er dan ook nog een jonger gaat uitzien. 

UNSTR_SER_SERUM_RELAXER.jpg
_3313.jpg

Comodex
Voor vette of onzuivere huid

Comodex is een op zich staande lijn die langdurige resultaten oplever en zowel intern als externe factoren van een vette en onzuivere huid aanpakt. Zo doorbreekt de lijn de schadelijke cyclus van verstopping, besmetting en inflammatie die de huid irriteert en uiteindelijk beschadigt. 

MUSE
Een jonge huid voor altijd

In deze bijzonder innovatieve lijn staat Telonsense Active centraal, een Nobelprijs technologie die de levensduur van de cellen verlengt (via de DNA telomeren) om zo de huid te kunnen verjongen - en dat combineert met de delicate troeven van de Alpenroos. Muse is daarom een uitstekende start van anti-aging voor alle leeftijden. 

muse_mask_peatl_rose_few.jpg
chateu_mask_1.jpg

CHATEAU DE BEAUTÉ
Anti-aging kracht uit de natuur

In de wereld van professionele cosmeceuticals, zijn er bepaalde actieve ingrediënten die sublieme en hoogewaardeerde verjongende voordelen opleveren. De geavanceerde Château de Beauté lijn verwerkt ze allemaal: de huid verjongen van binnen uit, de cellen energie geven, de celleeftijd en celvitaliteit verlengen. Château de Beauté belooft de huid een hernieuwde jeugd, waarbij ze zichtbaar mooier wordt na elke toepassing. 

WISH
Gespecialiseerde anti-aging vanaf de menopauze

Wish is een baanbrekende anti-aging behandeling voor de huid vanaf de menopauze. De behandeling is erop gericht om huidveroudering te vertragen en zelfs om te keren. Wish boost de natuurlijke anti-aging mechanismen van de huid dankzij haar rijkelijke mengeling aan actieve ingrediënten. De huid wordt zichtbaar jonger, gladder en steviger. 

_3435.jpg
bottom of page