top of page
Xenia italy3443.jpg

CHRISTINA COSMECEUTICALS

Ontdek dé cosmeceuticallijn die gewoon werkt!

Christina Cosmeceuticals biedt de mogelijkheid om zelfs de meest uitdagende huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren.

De producten van Christina zijn uitvoerig getest en bewijzen keer op keer hun kracht met zichtbare en meetbare resultaten.

Zowel de thuisverzorgingen als professionele behandelingen zijn uitermate op elkaar afgestemd om zo mooi mogelijke resultaten te kunnen opbouwen. Christina neemt huidverzorging tot een hoger niveau en doet dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier.

Elke Christina-lijn is afzonderlijk te gebruiken en kan nét die noden aanvullen in uw instituut, waarbij u op dit moment niet voldoende resultaten behaalt.

bio_zaatar_R.jpg
BIOPHYTO
Regeneratie voor de huid

BioPhyto is het ontmoetingspunt tussen wetenschap en de natuur. Biophyto maximaliseert de eigenschappen van natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke ontwikkelde formules om zo tot baanbrekende producten te komen. De producten balanceren en regenereren de cellulaire activiteit, herladen de energie, ontgiften, herstellen en revitaliseren de huid. De natuurlijke afweersystemen van de huid worden opgebouwd, versterkt en beschermd tegen verdere schade. De huid ziet er stralend, levendig en jonger uit. 

DOWNLOAD ONZE PROFESSIONELE BROCHURE

CHRISTINA COSMECEUTICALS

Klik hier om te downloaden

bottom of page