Evenswiss is een high-end gamma van producten die op basis van een huideigen cytokine IL-a de fibroblasten activeren. Het zijn de eerste SIGNALLING COSMETICS ter wereld.

Het resultaat?

Bewezen toename van bouwstoffen zoals collageen en elastine in de huid, ofwel: minder rimpels, minder cellulite en minder haaruitval.

EVENSWISS is het resultaat van 30-jarig onderzoek door Zwitserse en Russiche wetenschappers naar een methode om de huid op een natuurlijke manier te kunnen gaan verjongen.

Dankzij hun uitvinding van het gepatenteerde en huid-identische Dermatopoietin® Peptide Complex, zijn ze er in geslaagd om die natuurlijke huidverjonging ook waar te maken. De EVENSWISS producten geven immers een natuurlijke imput aan de onderliggende cellen om zichzelf te gaan reguleren en verjongen. Dit vertraagt niet enkel de natuurlijke huidverouderingsprocessen maar keert ze zelfs ook voor een groot deel om!

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

EVENSWISS werkt in de opperhuid, lederhuid én zelfs onderhuid

Het grootste probleem van cosmetica is dat het bijzonder moeilijk is om actieve ingrediënten tot in de dermis (lederhuid) te kunnen laten penetreren. Onze huid heeft immers een bijzondere functie om onze weefsels en organen aan de "binnenkant" van ons lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dankzij deze barrièrefunctie worden ongewenste indringers geweerd, maar hierdoor is het ook moeilijk om ook goede stoffen door de huid heen te laten dringen.

Klassieke methodes vereisen daarom altijd een doorbreking of beschadiging van de huidbarrière, wat mechanisch of chemisch kan gebeuren. Dit is echter niet voor alle huidtypes mogelijk en brengt dikwijls nare gevolgen met zich mee, zoals irritatie en inflammatie (ontsteking).

EVENSWISS WERKT ANDERS.

WERKING

De EVENSWISS producten bevatten alle een uniek en gepatenteerd ingrediënt, DERMATOPOIETIN®. Dit ingrediënt stuurt SIGNALEN uit vanaf het bovenste laagje van de opperhuid (de hoornlaag) die ontvangen wordt door de onderliggende cellen.

De signalen die door Dermatopoietin® worden uitgestuurd, hebben geweldige gevolgen voor de huid. Ze activeren namelijk het zelf-herstellend vermogen van de huid.

Dit betekent dat oude en slome huidcellen geprikkeld worden om verloren gegane bouwstoffen in de huid opnieuw te gaan opbouwen en de huidschade op te lossen.

 

Kortom: de cellen gaan zelf de huid weer verjongen en verbeteren.

RESULTATEN

De resultaten van Evenswiss worden uitvoerig bewezen in de wetenschappelijke studies naar Dermatopoietin®. Op de afbeelding rechtsboven ziet u bijvoorbeeld hoe er dankzij Dermatopoietin® NIEUWE COLLAGEEN (rood) EN ELASTINE (groen) in de huid aangemaakt is.

 

En op de afbeelding links ziet u 3 voor- en na echografieën die bewijzen dat er in slechts enkele weken zonschade in de huid hersteld wordt en de huid opnieuw voller wordt en gevuld wordt met collageen en elastine (minder zwart en meer kleur op de echo).

Hieronder ziet u ook de effecten van Dermatopoietin® voor cellulite-verbetering en haaruitval-vermindering met voor- en na-foto's.

PRODUCTOVERZICHT

Evenswiss Homecare

Alphaderm

© 2020 Alphaderm BV
Onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis.