top of page

Detox, Metabolisme Boosting en Afslanking

Sudatonic is de gerenommeerde bodywrap productenlijn, ontwikkeld door de Franse arts Dr. Yves Loones. Al meer dan 15 jaar staat Sudatonic in Frankrijk aan de top als bodywrap-methode. De producten werken op basis van essentiële oliën voor detox, metabolisme boosting, versteviging en afslanking.

 

De behandeling is dé ideale tool voor afslank- en gezondheidstherapeuten. De behandelingen zijn niet intensief om uit te voeren en uiterst aangenaam voor de klant en therapeut.

Ontwerp zonder titel (11).png
sudatonic.jpg

SUDATONIC

Met slechts 4 productfases voert Sudatonic vocht en opgestapelde vetten in het lichaam af. In combinatie met een infrarood warmtedeken, wordt het behandelde lichaam tijdens de behandelingen geactiveerd tot transpiratie. De Sudatonic-producten maken het lichaam echter moeilijk om te gaan transpireren, waardoor het lichaam beroep doet op de onderliggende vetcellen. Hierdoor worden vetcellen afgebroken, wordt vastgehouden vocht afgevoerd en wordt het metabolisme geboost. Dit samen vormt een sterke ontgifting voor het lichaam.

WRAPTONIC

 

Wraptonic is eveneens een bodywrap op basis van essentiële oliën en plantenextracten wordt voornamelijk aangeraden voor de rijpere huid. De behandeling werkt eveneens ontgiftend, boostend en vooral: verstevigend. De behandeling vereist slechts 3 producten.

FotoflyerWrap.PNG
bottom of page