top of page
Benelux present _ Christina’s opening ev

ONZE VISIE

In een wereld met een overdaad aan informatie en fake-perfectie, is het onze visie om eerlijke producten en apparaten op de markt te brengen die doen wat de fabrikant ervan belooft. We volgen dan ook de laatste ontwikkelingen op de markt en introduceren geregeld nieuwe innovaties die telkens getoetst zijn aan wetenschappelijk bewijs.

IMG_4104.jpg

ONZE MISSIE

Het is onze missie om tools aan te reiken aan huidspecialisten waarmee ze zich op een positieve manier kunnen onderscheiden in de markt en ze zich kunnen verdiepen in de wonderlijke kennis over de huid, definitieve ontharingsmethoden en afslankmethoden.

Beauty Trade Special zit er op! Bedankt

ONZE WAARDEN

Eerlijkheid duurt het langst en daar gaan we ook voor. Het is onze bedoeling om lange termijnsrelaties op te bouwen met onze klanten en hen zo goed mogelijk te begeleiden van succes tot succes. We mogen met trots zeggen dat we al bezig zijn sinds 1985 en nog steeds klanten hebben vanuit die startperiode!

wat betekent

ALPHADERM?

 

Alphaderm is de nieuwe commerciële benaming van Jovi NV. De oorspronkelijke benaming 'Jovi' is afkomstig van de namen Jozef en Viviane, de oprichters van onze firma sinds 1985. Jovi bestaat nog steeds als algemene naam.

Omdat de naam 'Jovi' niet bepaald veel onthult over onze passie voor de huid en huidverbetering, hebben we besloten om de handelsnaam te veranderen naar een naam die dat wél doet.

 

Zo werd Alphaderm geboren.

 

Deze nieuwe naam onthult verschillende aspecten, 

  • 'Alpha' is de eerste letter (a) van het Griekse alfabet. 'Alpha' staat dan ook voor 'eerste'.

  • 'Derm' is een afgeleide van het Griekse woord voor 'huid', 'derma'.

  • Als we de twee dus samenvoegen, kunnen we het als volgt omschrijven: 'Alphaderm, het eerste voor de huid'.

 

We streven er dan ook naar om uw eerste keuze voor de behandeling van de huid te mogen zijn: Alphaderm.

verdeler apparatuur apparaat esthetisch cosmetisch dermatologisch alphaderm oudenaarde

Wij kiezen ervoor enkel apparatuur en producten van de hoogste kwaliteit te verdelen in de Benelux. Binnen de wereld van de (medische) esthetiek zijn er meer apparaten en producten op de markt die het moeten hebben van mooie commerciële praatjes, met gephotoshopte voor-en-na-foto's, dan dat er apparaten en producten zijn die echt werken. Dit geldt zowel voor ontharingssystemen, als voor methodes die huidverbetering en huidverjonging claimen, voor cellulitebehandeling en voor plaatselijk vermageren.

 

Wij zijn er fier op enkel apparaten en producten aan te bieden, 
die wetenschappelijk hebben bewezen doeltreffend en veilig te zijn
en die doen wat de fabrikant ervan belooft!

 

We volgen daarom dan ook nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen binnen deze diverse specialisaties op internationaal vlak, en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over de zeer geselecteerde apparatuur en producten die wij verkopen.

bottom of page