top of page
60a68e4ba591fbb596582d25_immagineinfo-def.jpg

SOFT FX

Innovatie en kwaliteit komen samen in Soft FX, het exclusieve apparaat voor professionele huid- en haaranalyse, ontworpen voor schoonheids- en antiverouderingsexperts.

Revolutionaire huidanalyse technologie binnen handbereik

 

Ontdek het exclusieve Soft FX-huidanalysesysteem voor huidspecialisten om uw professionaliteit te vergroten en uw productadvies en behandelingen te ondersteunen.

Met Soft FX hebt u de perfecte tool in handen om huidcondities in al hun aspecten te identificeren en kunt u de voortgang van de huid wetenschappelijk opvolgen. Op deze manier kunt u perfect het huidbehandelingsplan voor uw klanten aanpassen aan de exacte noden van iedere klant.

Het Soft FX toestel biedt een verscheidenheid van exclusieve functies aan
die aan de behoeften van professionals voldoen, waaronder de nieuwste analyse-oplossingen, de aanbevelingen voor verschillende delen van het lichaam, de vergelijking van resultaten, de afbeeldingen voor en na de behandelingen en het e-mailen van de rapporten.

Start vandaag!.jpg

Exclusieve huidanalyse voor meerdere toepassingen

De sonden meten de huid om de belangrijkste problemen op het gebied van huidverzorging te identificeren. Gewoon drukken op de huid om de resultaten te bekijken, o.a. van:

- Snelle tests:

Hydratatie + Melanine + Sebum + Elasticiteit + pH

- Snelle tests met de micro-camera:

Pigmentatie + Rimpels + Textuur + Poriën + Roodheid + Keratine +Haardiameter + Haardichtheid + Haarstructuur + Roos

- Gecombineerde programma's:

Check Up + Check Up Pro + Age Perfect + Age Perfect Pro + Fototype +Zonbescherming + Purit.y + Illumin.y + Sensit.y + Hoofdhuidfocus + Expert Decolleté + Handschoonheid

bottom of page