faceLITE

by Omnilux

MAAK KENNIS MET DE NIEUWSTE LED HOME TREATMENT​

faceLITE is het portable LED-masker voor thuisgebruik van de makers van Omnilux.

Dit flexibele masker bevat de originele Omnilux LEDs en combineert hierbij rood en infrarood LED-licht.

Het is de ideale manier om professionele LED behandelingen thuis te versterken of om een mogelijkheid tot LED-behandelingen aan te bieden voor wie geen professionele LED in het salon gebruikt.

LED is te combineren met iedere andere behandeling. Het levert energie aan de huidcellen en versterkt de werking van producten.

Het faceLITE LED masker wordt aanbevolen om 3 tot 5 keer per week te gebruiken. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk, het masker steunt op de neus en is achteraan met velcrostraps vast te kleven. Bovendien werkt het met een oplader, zodat u vrij rond kunt lopen terwijl u het masker draagt.

De aanbevolen verkoopsprijs van het faceLITE masker voor de eindverbruiker bedraagt €399 incl BTW.

Ga voor de beste resultaten!

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Acne

Anti-aging

Dermatitis

Hyperpigmentatie

Hypopigmentatie

Post-invasieve behandelingen

Rosacea

Verbrande huid

...

TE COMBINEREN MET:

deze producten passen ideaal als complementaire aanvuling bij de faceLITE LED behandeling

ULTRA HYDROGEL MASK PACK

Hydraterend, anti-inflammatoir, anti-bacterieel en anti-aging. Doorschijnend masker dat kalmeert en hydrateert op basis van plantenextracten. Kan meteen onder LED gebruikt worden of apart na een professionele behandeling.

OMNILUX

Omnilux is dé gouden standaard qua LED-therapie of Low Level Laser Therapy. Dit ultieme LED-systeem heeft de meeste onderzoeken op zijn palmares staan en representeert de oplossing van tal van huidproblemen op een 100% biologische manier.

IEDERE ANDERE BEHANDELING

Omnilux LED is met elke andere behandeling te verzoenen. Van een productverzorging tot een behandeling met laser, radiofrequentie of IPL, Omnilux is altijd een meerwaarde dankzij haar unieke kwaliteiten.

Alphaderm

© 2020 Alphaderm BV
Onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis.